Turán Friciék magabiztos fölénnyel nyerték az évadzáró Mikulás-ralit

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Nagy küzdelmet és az utolsó másodpercekig tartó izgalmakat hozott a magyar rali bajnokságot záró Mikulás-rali. A Next Auto Polo GTI R5-tel versenyző Turán Frici és Bagaméri Laci végig vezették a mezőnyt és magabiztos győzelmet arattak.

turan_motorsport_4_2.jpg

„Ennél jobban nem is indulhatott volna a versenynap, ugyanis már az első gyorsasági szakaszt megnyertük, majd Kislőtéren is a második időt autóztuk. Minden összeállt, a csapat, az autó és a gumitaktikánk is jól működött. Az elejétől egy célunk volt, megtenni mindent, amit tudunk és hibamentes autózással megnyerni ezt a nívós versenyt, ami sikerült. Nagyon jól éreztük magunkat, jó hétvégét zártunk. Ami a magyar bajnokság sorsát illeti, csak néhány nap múlva lesz hivatalos, hogy ki lett a 2020-as bajnok, izgatottan várjuk a végeredményt. Köszönjük minden támogatónknak és természetesen a szurkolóinknak, akik ebben az idényben is végig mellettünk álltak” – mondja Turán Frici.

turan_motorsport_2_2.jpg

„Bárhogy is alakuljon a bajnoki cím sorsa, összességében egy eredményes évre tettük fel a pontot a szezonzáró Mikulás-ralin. Nem volt könnyű idény, de már az első versenyt, a Salgó ralit sikerült megnyernünk, amire jó szívvel gondolunk vissza. A Vértes ralin is felállhattunk a dobogó második fokára, a Veszprém környéki Mikulás-ralin pedig végig domináltunk. A nézők ugyan hiányoztak a pálya széléről, de így is remek élmény volt murván autóznunk” – teszi hozzá Bagaméri Laci.

turan_motorsport_1_1.jpg

„A magyar rali történetében sosem volt még olyanra példa, hogy az utolsó verseny előtt négy páros is esélyes lett volna a bajnoki címre. Ez a kiélezett küzdelem is azt bizonyítja, hogy az idei év nehézségeinek ellenére is sikerült egy színvonalas, hat futamból álló versenysorozatot rendezni. Büszke vagyok mindenkire, aki teljesítette a versenyt, a szervezőkre és a média munkatársaira, akiknek köszönhetően a zárt kapus Mikulás-rali is nyitottá vált a szurkolók előtt” – értékeli az évet Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke.

A Rally1-es magyar bajnokság a tervek szerint jövőre hét futamból áll majd.

Fotó: Just Creative

Forrás: Just Creative

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5816323086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása