MotoGP: Rossit tisztázták, mégiscsak indulhat Valenciában

Kiderült, hogy igazából az első koronavírus-tesztje sem volt pozitív, másik két mintavétel pedig egyértelműen alátámasztotta, hogy a hétszeres MotoGP-világbajnok indulása előtt nincs akadály.

2020_meym_a923389.jpg

A Motorsport.com értesüléseire hivatkozva a Braking News Motorsport is beszámolt a hírről, miszerint újra pozitív lett Valentino Rossi koronavírus-tesztje, ugyanakkor még további vizsgálatoknak vetették alá. A szakportál néhány órával később pontosított: a második teszt negatív eredményt hozott, az első pedig vélhetően fals módon lett pozitív – a fertőzésen átesetteknél ez előfordul.

Attól pedig, hogy legalább készenlétbe helyezze az Emilia-Romagna Nagydíj hétvégéjén pályára gördült tartalékosát, a Superbike-pilóta Garrett Gerloffot, annak ellenére elzárkózott, hogy ekkor még nem volt biztos, mi lesz Rossi harmadik tesztjének eredménye. A szakportál kora esti órákban pedig már arról cikkezett, a Doktor csütörtök reggel csakugyan negatív eredményt produkált, így rajthoz állt az Európai Nagydíjon.

Fotó: Yamaha

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2316283532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása