Átadjuk a szót: Indul a Tribünhang!

Új rovat indul a Braking News Motorsporton.

66abf4e6bb89fc022d1bd12b77c9c8ec-6.jpg

A koronavírus-járvány a technikai sportokat is alaposan megtépázta 2020-ban – a versenyzőket, a csapatokat és a rajongókat egyaránt megviselték a karanténban és verseny nélkül töltött hónapok, a zárt kapus események, ahogyan a második hullám miatt a következő hónapok sem ígérkeznek túlságosan szívderítőnek.

Biztosan sokaknak hiányoznak a paddockban való bandázások és sztorizgatások, a szelfik és az autogramok, de legfőképp a versenyzés testközeli élménye. Hogy némileg enyhítsünk a fájdalmon, új kezdeményezést indítunk: ez lesz a Tribünhang. Reményeink szerint kampányunk rovattá növi ki magát a következő hetekben, hónapokban, és rendszeresen meg tudjuk majd tölteni tartalommal – ehhez viszont szükség van a közreműködésetekre.

A tartalmat ugyanis nem mi fogjuk szolgáltatni, hanem ti, Olvasók. Legyetek akár rajongók, versenyzők, csapattagok, pályabírók stb. – szívesen fogadjuk bárki jelentkezését, akinek bármi köze van az autó- és motorsporthoz!

Hiszünk az összefogás erejében: biztosan van a tarsolyotokban egy egyedi történet, amit szívesen megosztanátok szurkolótársaitokkal – legyen szó például egy váratlan találkozásról, egy vicces történetről, egy megható pillanatról, egy meghatározó élményről, akár egy ezzel kapcsolatos szenvedélyetekről, hobbitokról. Bármiről. Akár a versenypályán, akár azon kívül.

A feladat pofonegyszerű: küldjétek el történeteiteket a brakingnewsmotorsport@gmail.com-ra, akár néhány, ahhoz kapcsolódó, saját készítésű és/vagy szabadon felhasználható fénykép kíséretében – az esetleges félreértések elkerülése végett pontos forrásmegjelölést kérünk. A tárgyban szerepjen, hogy „Tribünhang”!

Ne feledjétek, szenvedélyünk az autósport – mindannyiunké!

Épp ezért azzal a ritka kérdéssel fordulunk hozzátok, hogy osszátok meg a kezdeményezést, hogy minél több emberhez eljuthasson a Tribünhang, a ti történeteitekkel!

Nyitókép: Thomas Fenestre / DPPI (FIA WTCR Media)

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1716263280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása