ETRC: Kiss Norbi újabb győzelmet aratott a Hungaroringen
ETRC 2020: Hungaroring – 3. futam

A Révész Truck Racing Team magyar versenyzője játszi könnyedséggel aratott rajt-cél győzelmet a kamion Európa-bajnokság vasárnapi első versenyén.

_slp6432.jpg

Volt miért örülni a kamion-Eb hungaroringi hétvégéjének szombati napját követően, Kiss Norbi ugyanis zseniális vezetéssel egy második helyet és egy győzelmet csípett el a zord körülmények ellenére. Vasárnap pedig ott folytatta Kiss, ahol az előző nap abbahagyta: miután a délelőtti időmérő edzésen közel egymásodperces fölénnyel szerezte meg a pole-t, nagyon simán nyerte a harmadik futamot, több mint 13 másodpercet verve Adam Lackóra, aki ugyan egy hajszállal jobban kapta el az indulást, mint MAN-es ellenfele, a második helyért is küzdenie kellett Jochen Hahnnal.

A négyszeres és a hatszoros Európa-bajnok között nem is változott a sorrend a leintésig, így viszont a Révész Truck Racing Team pilótája átvette a vezetést a bajnokságban, három ponttal előzi a Buggyra Racing Freightlinerével versenyző Lackót. 15:05-től rendezik a negyedik, egyben utolsó futamot, amit élőben közvetít a Sport 2, és amit a fordított rajtrács értelmében a kétszeres Eb-győztes Kiss a nyolcadik helyről kezdhet.

A második futam végeredménye:

etrc_2020_hungaroring_r3.jpg

Nyitókép: Murányi Gábor / Hungaroring Média

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1816244718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása