Fontos ügy mellett áll ki Vogel Adrienn

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja, női autóversenyzőként pedig Vogel Adrienn is csatlakozott az akcióhoz.

adri.jpg

A pink október alatt az egész világon különböző kampányokkal, eseményekkel hívják fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára. Az idén a rali-Eb-n induló magyar versenyzőnő rendszeres szűrővizsgálatokra szeretné buzdítani követőit, és mindazokat, akiknek fontos saját és szeretteik egészsége.

img_4871.JPG

„Az időben felfedezett emlőrák kezelhető és gyógyítható, de ehhez nagyon fontos a rendszeres mammográfiai szűrés és az önvizsgálat. A versenyautóban is komoly biztonsági felszerelésekkel óvjuk az életünket, a hétköznapokban a bukócsövet, a biztonsági övet és a tűzálló ruhát pedig egészséges életmóddal és rendszeres szűréssel tudjuk és kell is helyettesítenünk. Ezért vettem részt a Pozitron Diagnosztikai Központ szűrésén, mert fontosnak tartom, hogy ne csak a gyorsaságikon, hanem a civil életemben is vigyázzak az épségemre, és ha csak egy ember figyelmét is sikerült ezzel felhívni az ellenőrzés fontosságára, akkor már megérte” mondta Vogel Adrienn.

A Roger Racing Team versenyzője legközelebb november 6-a és 8-a között a rali-Eb magyarországi futamán, a Rally Hungary-n áll rajthoz Nyíregyházán.

kreativ-3-01.jpg

Fotó: Csatlós Norbert, Vogel Adrienn

Forrás: Kőváry Anett / Roger Racing Team

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4016242122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása