Kamion-Eb: Hazai pályán Kiss Norbi

Az alábbiakban a versenyző médiacsapata által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Hazai környezetben versenyezhet a hétvégén a nyíregyházi Révész TRT csapat és pilótája, Kiss Norbert. A Hungaroringen rendezik a kamion EB sorozat következő futamait, együtt a túraautó-világkupával. 

unnamed_37.jpg

Különleges motorsport-ünnepre készül a Hungaroring: a magyar szurkolók ugyanazon a hétvégén szoríthatnak a túraautó-világkupa bajnokának, Michelisz Norbertnek és a kétszeres kamion Európa-bajnok Kiss Norbertnek – október 17-18-án a mogyoródi versenypályán egyszerre rendezik meg a WTCR- és az ETRC-futamot! Ez lesz az első alkalom, hogy a két magyar sztárversenyző hazai pályán, ugyanazon a hétvégén száguld. Sajnos a járványhelyzet miatt nem lehetnek nézők a Hungaroringen. A nyíregyházi Révész TRT csapat pilótája, Kiss Norbert remekül kezdte az EB-t, rögtön megnyerte az első futamot, majd egy fékhiba fosztotta meg az újabb győzelemtől Csehországban, de így is dobogón zárt. Most hazai környezetben ismét a futamgyőzelemért száll harcba. 

„Nagyon örültem amikor kiderült, hogy hazai közönség előtt versenyezhetek. Aztán áprilisról a járvány miatt októberre került át a futam, de sokáig bíztunk abban, hogy hatalmas szurkolótábor előtt körözhetünk a Hungaroringen. Végül az élet ezt átírta, zárt kapuk mögött kell versenyeznünk, de mivel a televízió élőben közvetíti a futamokat, bízom abban, hogy sokan követik majd az eseményt. Érdemes lesz, mert a Hungaroringen többször is teszteltünk, nagyon keményen dolgozott a csapat, hogy az első versenyhétvégén tapasztalt hibákat kijavítsuk, és még gyorsabbak legyünk. Köszönöm a Révész Cégcsoportnak és Révész Bálintnak, hogy eljutottunk idáig, és mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el a hazai versenyen. Szoros a pontállás összetettben, ezért nem nagyon fér bele hiba egy futamban sem, hogy a végén az élmezőnyben zárjunk” – mondta a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert.

A Révész TRT csapat idén debütált a kamion EB versenysorozatban. Az 1200 LE-s gépek rendre izgalmas futamokat produkálnak. A hétvégén a tervek szerint négy futamot rendeznek számukra, kettőt szombaton, kettőt pedig vasárnap. A Super Racing Fesztivál összes futamát a hétvégén a Sport TV élőben közvetíti. 

Fotó: Kiss Norbi Média

Forrás: Kiss Norbi Média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr216239710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása