F1: Eldőlt, hogy visszatérhet-e Pérez Spanyolországban

A Spanyol Nagydíjon már eredeti pilótapárosával áll rajthoz a Racing Point.

01_152838_69i7345-large.jpg

Miután bebizonyosodott, hogy koronavírus-fertőzött, mindkét brit hétvégét ki kellett hagynia Sergio Péreznek, így a silverstone-i versenyeken korábbi csapattársa, a 2021-es visszatérésre gőzerővel készülő Nico Hülkenberg ült az RP20-as volánja mögé. A német élt a hirtelen jött lehetőséggel, remekül szerepelt, a múlt hétvégi 70. Évforduló Nagydíjon hetedik lett, miután az időmérő edzésen a harmadik rajtkockát szerezte meg.

Ennél is örömtelibb hírt közölt csütörtök délelőtt a Racing Point, miszerint Pérez újabb koronavírus-tesztjei negatív eredményt hoztak, így visszatér a hétvégi Spanyol Nagydíjon Lance Stroll mellé. Ennek tudatában a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megerősítette, hogy a mexikói versenyző visszatérhet a paddockba, illetve a pályára.

A 30 éves Pérez annak ellenére, hogy az előző két nagydíj kihagyásával értékes pontoktól esett el, az összetett tabella nyolcadik helyről várhatja a folytatást, csapattársától mindössze néhány ponttal elmaradva.

Fotó: Racing Point F1 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7416138424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása