Megvan az idei legaranyosabb F1-es sisakfestés

Egy gyerekrajz lett a befutó Lando Norris online sisaktervező-versenyén.

01_144646_1st6805.jpg

Habár ennek jelentősége a koronavírus, valamint a bajnokság pénzügyi kilátásai miatt háttérbe szorult az elmúlt hónapokban, az idei szezontól újra szabadon váltogathatják sisakjaikat a versenyzők, míg az elmúlt években szezonként legfeljebb egy alkalommal térhettek el radikálisan az eredeti elképzeléstől.

Vannak olyanok, akik már éltek is a lehetőséggel, Lando Norris ráadásul egyedülálló módon variálta meg sisakfestését: nem is az volt benne igazán rendkívüli, hogy egy internetes verseny keretében rajongók tervezhették meg neki a hazai versenyére, a most hétvégi Brit Nagydíjra, a választás azonban sokkal inkább. Végül egy 6 éves rajongó, Eva dizájnja lett a befutó.

Nyilván össze sem hasonlítható a profi dizájnerek alkotásaival, viszont Norris is leginkább a belőle sugárzó gyermeki őszinteséget díjazta benne: a küllemben a McLaren-ifjonc neve, logója, sőt még munkaeszköze is fellehető. „Arra emlékeztet engem, amikor fiatal kölyökként folyton firkálgattam, és mindig menő ötletekkel rukkoltam el. Egyszerűen szuper, mennyire eredeti lett. Köszönöm, hogy időt áldoztál a tervezésre, Eva” – írta a Twitteren, mikor közölte a nemes gesztust.

Fotó: McLaren Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr316086954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása