Jó hír a MotoGP-rajongóknak – nem csak az Arena4 közvetíti az első két futamot

A két jerezi MotoGP-versenyt a lényegesen több háztartásban elérhető Galaxy4 is élőben közvetíti.

ap-24n7qq3812111_hires_jpeg_24bit_rgb_news.jpg

A csatorna csütörtöki közleménye alapján arról számolt be az MTI, hogy a Galaxy4-en is látható lesz a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának első két futama, vasárnap 13.45 órakor a Spanyol Nagydíj, illetve egy héttel később ugyanebben az időpontban az Andalúziai Nagydíj.

A MotoGP közvetítési jogait a Network4 új sportcsatornája, a hivatalosan augusztus 1-én induló Arena4 szerezte meg, azonban utóbbi tesztadása még nem mindenhol érhető el. A futamok kommentátorai továbbra is Czollner Gyula és Szabó Róbert lesznek.

Az Arena4 egyelőre csak a Vodafone-nál és a PR-Telecomnál érhető el, míg a Galaxy4 a Vodafone mellett a Telekom és a DIGI kábeles és műholdas, a UPC Direct, a Vidanet, az Invitel és az Alföld Kábel csatornakínálatában is szerepel, a Telekom, a DIGI, az Invitel és az Externet IPTV-szolgáltatásán keresztül szintén elérhető.

Fotó: Gold & Goose / Red Bull Content Pool

Forrás: MTI, Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6816012452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása