Videó: Mozgásban a 2020-as Red Bull, kitolt a karantén Verstappennel

A nagycsapatok közül egyedül a Red Bull gördült pályára az idei autójával, azonban Silverstone-ban csak Alexander Albon állt munkába.

ap-24eehvean2111_news_1.jpg

A 2020-as Formula–1-es szezon jövő heti rajtja előtt több csapat is privát teszttel próbál visszarázódni a karanténban töltött hónapok után, egyúttal begyakorolni a koronavírus miatt hozott óvintézkedéseket. Vannak, akik az idei, mások pedig a két évvel ezelőtti autóval küldték pályára versenyzőjét/versenyzőit, a nagycsapatok közül viszont csak a Red Bull döntött úgy, hogy az aktuális modelljével „forgat”. Igazság szerint nem is volt más választása a Milton Keynes-i együttesnek, mivel a 2018-as autó nem tudják munkába lendíteni a Renault-val megromlott, majd megszakadt kapcsolata miatt.

Így a Red Bullnak alkalmazkodnia kellett a 100 kilométeres korlátozáshoz, illetve a Pirelli különleges demógumijainak használatához. Az energiaitalosok csütörtöki gyakorlásán szembetűnő volt még, hogy csak Alexander Albon rótta a köröket Silverstone-ban az RB16-ossal, Max Verstappen nem volt jelen a teszten. A Monacóban élő hollandnak ugyanis az Egyesült Királyságban hatályos járványügyi korlátozások értelmében karanténba kellett volna vonulnia két hétre, míg a thai-brit ifjonc nem messze él a csapat főhadiszállásától.

A Red Bull már a harmadik csapat a héten, amely a pályán melegít a vártnál jóval később induló idényre; kedden a Ferrari tesztelt Mugellóban, szerdán pedig az Alpha Tauri törte meg a csendet Imolában. A négyszeres világbajnok konstruktőrön kívül a faenzai testvércsapat és a Racing Point porolta le az idei autóját, mielőtt a Red Bull Ring felé vennék az irányt.

Néhány videót is közzétett a tesztről a Red Bull:

null

null

null

null

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr815914104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása