F1: Újra apa lesz Jenson Button

Második gyerekét várja a 2009-es Formula–1-es világbajnok menyasszonya – a hírt ő maga jelentette be az Instagramon.

ap-1nt32yshs2111_news.jpg

Tizenhét szezon után, 2016 végén vonult vissza a Formula–1-től Jenson Button, azóta bajnok lett a japán Super GT-ben, de megfordult a WEC-ben és a DTM-ben is.

A 2018/2019-es endurance-világbajnoki szezon utolsó versenyeit – köztük az idényzáró Le Mans-i 24 órást – azonban ki kellett hagynia menyasszonya, Brittny Ward várandóssága miatt. Július 23-án meg is született első gyermeke, Hendrix, akinél néhány hónappal ezelőtt veleszületett csípőficamot diagnosztizáltak.

Everything ❤️

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Hamarosan újra apai örömök elé néz a 40 éves versenyző, ugyanis tovább bővül a Button-família, hónapokon belül egy kislány érkezése várható – közölte Instagram-oldalán az egyébként modellként dolgozó Ward szombat este. A kislány nevéről, születése várható időpontjáról nem tesz említést a bejegyzés.

We can't wait to meet you baby girl � @hendrixbutton is going to be the best big brother . . . . . . � @nicholegphoto

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Jenson Button 2000-től versenyzett a Formula–1-ben, először 2006-ban, a Hungaroring nyert futamot, három évvel később, 2009-ben világbajnokká koronázták a gyári Honda-csapat hamvaiból felemelt Brawn GP versenyzőjeként. 306 versenyen állt rajthoz, versenyzett a Williams, a Benetton/Renault, a BAR/Honda/Brawn, valamint a McLaren színeiben. Pályafutása során 15 nagydíjon nyert, 50-szer állt dobogóra, valamint nyolc alkalommal indulhatott a pole-ból.

Fotó: GEPA pictures / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9915808468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása