Újabb csapás a WRC-nek: a Wales Ralit is törölték

Miután egy héten belül a harmadik fordulót törölték a rali-vb versenynaptárából, már csak három rali maradt érintetlen a 2020-as szezonban.

ap-21ssunq8n1w11_news.jpg

Amíg a legtöbb versenysorozat az újraindulást tervezi, vagy már újra is indult – mint például az amerikai autósport két zászlóshajója, az IndyCar és a NASCAR –, a WRC helyzete korántsem mondható ennyire rózsásnak. Múlt héten egy csapásra törölték a finn és az új-zélandi fordulót, kedden pedig bejelentették, hogy a Wales Ralit sem rendezik meg idén, többek között a Nagy-Britanniában hétfőn, a koronavírus elleni védekezés jegyében érvénybe lépett kéthetes kötelező karantén miatt.

Annak tudatában különösen aggasztó a fejlemény, hogy a szigetországban a november 1-i hétvégén lett volna jelenése a mezőnynek, ráadásul így már csak három rali maradt az idei versenynaptárban, amit nem töröltek vagy halasztottak el (a török, a német és a japán), a pandémia kirobbanása előtt pedig másik hármat rendeztek meg. Jelen állás szerint a Török Ralival folytatódna a szezon, szeptember 24-27. között.

Fotó: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3115772184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása