Éjszakai, de zártkapus futammal rajtol az IndyCar – már a következő hónapban!

Megerősítették, mikor tér vissza a koronavírus miatti kényszerszabadságáról az IndyCar.

62590608_10156444944690794_1938596723853099008_o.jpg

Amíg a Formula–1-ben júliusi, a túraautó-világkupában pedig augusztusi szezonkezdéssel számolnak, addig az IndyCar már június 6-án visszatér a pályára, a texasi éjszakában indul majd el a szezon – derült ki a széria csütörtök este kiadott közleményéből.

NTT INDYCAR SERIES on Twitter

The NTT INDYCAR SERIES will kick off the 2020 Season in Texas on Saturday, June 6. Read more here: https://t.co/8z97LpzYc0 #INDYCAR // @TXMotorSpeedway

Magától értetődő, hogy a koronavírus-járvány értelmében nézők nélkül rendezik a futamot, de a személyzet száma is korlátozott lesz: a jelenlévőket folyamatosan egészségi ellenőrzéseknek vetik alá, védőfelszerelést biztosítanak számukra.

A verseny televíziós közvetítéséről az NBCSN gondoskodik, az viszont kérdéses, hogy összesen hányan jelenhetnek meg személyes más médiumok részéről. A folytatásban pedig az áprilisban kiadott, módosított programot követi az IndyCar, míg a másik nagy amerikai sorozat, a NASCAR már május 17-én akcióba lendül, igencsak feszített menetrenddel.

via Motorsport Week

Fotó: Team Penske / Facebook

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1015671774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása