Az MNASZ is egyeztet a koronavírusról

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) folyamatosan egyeztet a nemzetközi szövetséggel (FIA) és az illetékes hatóságokkal a koronavírus-járványról – adta hírül az MTI.

mnasz_1.jpg

A szövetség szerdán a honlapján megjelent közleményben azt írta, „eltökélt szándéka, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy a Magyarországra tervezett összes autósport-eseményre” az előzetes tervek szerint kerüljön sor.

Az MNASZ hozzátette, a magyar autóversenyzőket igyekszik tájékoztatni a külföldi versenyeken, teszteken és egyéb eseményeken való részvétellel kapcsolatos kérdésekről. Az első nemzetközi autósportos esemény április végén a Hungaroringen lesz, amikor a túraautó-világkupa (WTCR) és a gyorsasági kamion Európa-bajnokság mezőnye versenyez a mogyoródi Formula–1-es pályán.

Fotó: MNASZ

Forrás: MTI

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4515504000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása