Új műsort kapott az M4 Sporton Wéber Gábor

A Formula–1-es szezon kezdetéig minden héten új résszel jelentkezik Wéber Gábor új vezetéstechnikai sorozata, a Vezetők.

dsc_2057.jpg

Vezetők címmel új sorozat indult az M4 Sporton és az m4sport.hu-n Wéber Gábor, az MTVA Formula–1-es közvetítéseinek vezetőkommentátorának vezetésével, ami az F1-es szezon kezdetéig minden csütörtökön jelentkezik új résszel – derült ki a csatorna tájékoztatásából.

Az autóversenyzői múlttal is rendelkező Wéber a sorozat egyes részeiben egy-egy ismert embert visz körbe a Hungaroring tanpályáján. Az első epizódban Somossy Barbara, az M5 műsorvezetője volt Wéber vendége.

Security Check Required

null

„A sorozat célja, hogy az autózást más oldalról mutassuk be az embereknek, olyan szakmai tippeket, technikákat mutatunk be, amelyeket a hétköznapokban is tudnak alkalmazni a nem várt helyzetekben” – nyilatkozta új műsoráról a kommentátor.

A sorozatban a 2020-as Formula–1-es idényt is felvezetik, mivel a sportágban alkalmazott fejlesztések a hétköznapi autózásra is hatással vannak.

„Az F1 alapvetően technológiai műhelye az autóiparnak, melybe a versenyeken tesztelt alkatrészek, technikai megoldások folyamatosan kerülnek át” – tette hozzá Wéber Gábor. Szerinte a következő évtizedben sokkal nagyobb szerepet kap az F1 az autóipar jelenlegi „útkeresésének” segítésében, kiváltképp ami az elektromos autózást illeti.

Fotó: Wéber Gábor

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6815473348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása