Bemutatta új F1-es festését a Mercedes

Piros is került a 2020-as Mercedes fényezésébe; a brackley-i bajnokcsapat pedig egy komoly szponzori megállapodást jelentett be, amely az F1-ben maradásra utalhat.

85035859_10157183462217411_5190216760283889664_o.jpg

Egy partneri megállapodás révén kitört az eddig megszokott ezüst-türkiz-fekete kombinációból a színválasztásnál a Mercedes, még ha nagyítóval is kell keresni rajta a bordó foltokat.

Az új színeket egy hosszas sajtótájékoztató végeztével, hétfőn, nem sokkal délután 13 óra előtt mutatta meg a brackley-i együttes:

A Mercedes ugyanis megerősítette a korábbi híreszteléseket, ezek értelmében hosszú távú, öt évre szóló megállapodást kötött az INEOS-szal. A multinacionális kemikáliai vállalattal még tavaly decemberben lépett partnerségre a brackley-i istálló, de ez csupán technológiai jellegű volt, vagyis a Mercedes a cégcsoport által szintén szponzorált UCI World Tour kerékpáros, valamint az amerikai kupában induló Ben Ainslie vitorlás csapatot.

Security Check Required

null

Ez azonban még nem 2020-as autó, hanem csak a fényezése, amit a tavalyi versenygépre pingáltak rá – az idei konstrukcióra egészen február 14-éig, vagyis most péntekig kell várni. A Mercedes így is csak a második a leleplezések sorában, mivel a múlt hét folyamán a Haas renderelt képeken már megmutatta az idei kocsit. A bemutatódömpinget pedig holnap este a Ferrari folytatja.

Nemrégiben a számítástechnikában jártas AMD-vel szerződött le a többszörös bajnokcsapat, szintén egy több évre szóló kontraktus keretében. Mindez pedig azt jelenti, hogy egyre kisebb az esély arra, hogy 2020 végén kivonuljon a Formula–1-ből a Mercedes…

Fotó: Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1015467606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2020.02.11. 17:07:21

Ferrarinál most telesírják a párnát :)

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása