F1: Mindenki elé vágott a Haas – fotókon a 2020-as autó!

Habár a leleplezést csak az első tesztnap reggelére ígérte az amerikai csapat, váratlanul megmutatta az első képeket idei autójáról – bemutatkozott a 2020-as Haas.

vf20_01-932.jpg

Sokáig azt hittük, hogy február 11-ére ütemezett bemutatójával a Ferrarit pillanthatjuk meg először a 2020-as autók közül, de átírták a forgatókönyvet. A Haas ugyanis csütörtök délután teljesen váratlanul közzétette az első képeket idei versenygépéről – íme, a csapat VF-20-as modellje:

Mint az a képeken is látható, a Haas visszatért ahhoz a színvilághoz, amit fennállása első három évében használt, de egy letisztultabb és összességében talán elegánsabb formában. A változás semmiképp sem mondható véletlennek a Rich Energyvel való összezördülést követően. Az energiaitalgyártó-céggel – amely egyébként a csapat első főtámogatója volt – folytatott együttműködés révén egyébként fekete-arany köntösbe öltöztették a 2019-es autót.

A tavalyi év a névadó szponzorral való huzavona nélkül is elég katasztrofálisra sikerült a Haas részéről: az amerikai gárda csak a Williamst tudta megelőzni a konstruktőri bajnokságban. A kannapolisiak bíznak benne, hogy sikerül visszatérniük 2018-as formájukhoz, amikor is ötödikként végeztek a csapatok között – ez az eddigi legjobb összetett eredményük.

Romain Grosjean és Kevin Magnussen idei játékszerét élőben továbbra is majd február 19-én, az első barcelonai tesztnap reggelén mutatja meg a csapat, reggel 8 órakor.

Fotó: Haas F1 Team Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr10015462078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása