F1: Átment a törésteszteken a 2020-as Ferrari

Sajtóértesülések szerint a Ferrari 671-es kódjelű autója sikerrel vette az akadályokat az FIA hivatalos töréstesztjein.

190030_usa.jpg

Az olasz Sky Italia szerzett tudomást a hírről, miszerint a Ferrari 2020-as versenygépe mind a tizenöt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által előírt teszten sikeresen helytállt – a töréspróbákra a hétvége folyamán, a Milánó közelében található CSI-létesítményben került sor.

Ezzel a Ferrari a felkészülési időszak egyik, ha nem a legfontosabb mérföldkövéhez ért el, néhány éve ugyanis kimondják a szabályok, hogy olyan autóval még a szezon előtti kollektív teszten sem lehet pályára lépni, amely nem felel meg a strukturális és biztonsági követelményeknek.

A még az óévben tett bejelentés értelmében a 671-es kódnevet viselő olasz masina szűk egy hónap múlva, február 11-én mutatkozik be – méghozzá elsőként, legalábbis a jelenlegi állás szerint: az Alpha Taurira átnevezett Toro Rosso idei modellje ugyanis február 14-én érkezik, míg német sajtóértesülések szerint a Red Bull egy nappal a Ferrari után, vagyis február 12-én rántja le a leplet.

A Racing Point sikeres töréstesztje már korábban kitudódott, ahogyan az Alfa Romeo csúfos bukása is.

Fotó: Ferrari Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8215406828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása