WTCR: Michelisz az Év sportolója is lehet

A túraautó-világkupa győztese, Michelisz Norbert bekerült a három legjobb férfi sportoló közé az MSÚSZ Év sportolója-szavazásán.

520295b4a024e1d5168b6a4b6cd87a7d.jpg

Újabb elismerésben részesülhet a 2019-es WTCR-bajnok Michelisz Norbert: a himesházai túraautó-versenyző nemrégiben felkerült a brit Autosport szaklap top50-es listájára, míg a legismertebb túraautós online oldal, a TouringCarTimes top30-as sorrendjében negyedik lett, – némileg meglepő módon – legfőbb riválisa, Esteban Guerrieri mögött végezve. Hazánkban pedig az Autósport és Formula Magazin 2019 legjobb magyar autóversenyzőjének kiáltotta ki a hyundaiost.

Nyilvánosságra hozták a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 62. alkalommal kiírt Év sportolója szavazása kapcsán, hogy a férfiaknál Liu Shaolin Sándor, Michelisz és Milák Kristóf, a nőknél pedig Csipes Tamara, Hosszú Katinka és Kapás Boglárka került a legjobb három közé – írja az MTI.  A győzteseket január 16-án, a Nemzeti Színházban hirdetik ki, az M4 Sport-Az Év sportolója gálán.

Fotó: Gregory Lenormand / DPPI (FIA WTCR Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5715395682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása