WTCR: Hazajött Michelisz Norbi, robbant a szeretetbomba a repülőtéren

Hazajött Malajziából Magyarország új nemzeti hőse: elképesztő szeretet és mintegy 100-150 eksztatikus állapotban lévő rajongó fogadta a 2019-es WTCR-bajnok Michelisz Norbertet a budapesti repülőtéren.

img_5457.jpg

Kedden néhány perccel háromnegyed 12 után száznál is több szurkoló hangorkánja és a hungaroringi hétvégékről ismert, jellegzetes „Norbidálás” töltötte meg a Liszt Ferenc Repülőtér 2A termináljának első emeleti auláját: hazajött a túraautó-világkupa 2019-es bajnoka, a magyar autósport történelmének eddigi legnagyobb sikerét elérő Michelisz Norbert.

Az érzelemgazdag pillanatokat élőben közvetítettük a Braking News Motorsport Facebook-oldalán:

Braking News Motorsport was live. - Braking News Motorsport

Braking News Motorsport was live.

A majd’ egy órán át tartó fogadtatását követően a 35 éves versenyző személyes támogatója, az OMV Magyarország egy sajtótájékoztatót is szervezett egy földszinti konferenciateremben. Főként a sepangi versenyhétvége kihívásairól mesélt Michelisz, ami elmondása szerint az eddigi legstresszesebb volt pályafutása során. Nem csoda, hiszen azt még Sepangban elismerte, hogy egy bizonyos ponton azt hitte, hogy elúszott a bajnoki cím.

A Hyundai pilótája a németországi hétvégén kezdte el azt érezni, hogy esélye lehet a világkupa megnyerésére, amiben egyre javuló teljesítményét találta kulcsfontosságúnak. Bevallotta, időnként már kezdi felfogni, hogy bajnok lett.

Ami pedig a 2020-as kilátásokat illeti, ködösen fogalmazott, de annyit elárult, hogy mindkét fél nyitott a közös folytatásra, a tárgyalások már folyamatban vannak.

A sajtótájékoztatóról szintén élő Facebook-videóval jelentkeztünk:

Braking News Motorsport was live. - Braking News Motorsport

Braking News Motorsport was live.

Az eseményről készült galériánk:

Security Check Required

null

Fotó: Kováts Olivér / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9015356548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása