F1: 100 kört tesztelt Russell-lel a Mercedes Abu-Dzabiban

A brackley-i bajnokcsapat a Pirelli 2021-es gumijaival körözgetett.

elrxszgxkaa7cps_1.jpg

Noha már az utószezoni Forma-1-es tesztet is lezongorázták az előző héten Abu-Dzabiban, a Mercedes számára nem ért véget a munka. Kivárva a sorát – mivel csütörtöktől szombatig a Forma-2 mezőnye vette birtokba a pályát –, vasárnap a brackley-i gárda segítette a bajnokság gumibeszállítójának, a Pirellinek munkáját.

A 2021-től érkező, 18 colos gumikat George Russell vitte pályára, a brit pilóta 100 kört tett meg a Yas Marina Circuiten.

Jövőre még a kisebb, 13 colos abroncsokat fogják használni a királykategóriában – ellenben az F2-ben bemutatkoznak a 18 colosok –, de a csapatok csak a hét elején fognak dönteni arról, hogy váltsanak-e a Pirelli 2020-ra szánt, de kifogásolt termékeire, vagy inkább megtartják az ideieket.

Fotó: Pirelli Motorsport / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1915344386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása