Rali-Eb-vel erősít az M4 Sport

Már az idei szezonzárót műsorra tűzi a rali Európa-bajnokságból a magyar sportcsatorna, jövőre pedig a teljes szezonról sugároz összefoglalókat.

9df56f8040835ae72b5fa4db91b99e49.jpg

Kiterjesztette az Eurosport Eventsszel kötött megállapodását a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), így a folytatásban nemcsak a túraautó-világkupa (WTCR), hanem a rali Európa-bajnokság (ERC) eseményei is műsorra kerülnek az M4 Sporton.

A megállapodás értelmében a közszolgálati sportcsatorna leadja a rali-Eb „All Access” néven futó összefoglaló magazinműsorait is, az idei és a jövő évi Magyar Rali esetében pedig a napi összefoglalókat is.

„Örömünkre szolgál, hogy üdvözölhetjük az ERC köreiben az MTVA-t, ahogyan annak is örülünk, hogy az új Magyar Rali is profitál abból, hogy elérhetővé válik egy ingyenesen fogható, közszolgálati televíziócsatornán” – kommentálta a hírt a sorozat koordinátora, Jean-Baptiste Ley. – „Az MTVA WTCR-közvetítései jól átgondoltak és széles körben ismertek, így már várjuk, hogy az ERC új nézőközönséget célozhasson meg és az MTVA részévé váljon.”

„Egyre csak nőnek az izgalmak az első Magyar Rali körül, az M4 Sport nézőinek pedig megadjuk a lehetőséget, hogy megnézhessék a 2019-es rali-Európa-bajnokság háromesélyes bajnoki döntőjét, ami nagyon jó hír. Amellett, hogy megmutatjuk a sorozat nagyágyúit, a tehetséges magyar versenyzőkre is figyelmet fordítunk. A célunk az, hogy rávilágítsunk arra, milyen egy rendkívül versenyképes és szórakoztató motorsportos hétvége” – jegyezte meg az M4 Sport csatornaigazgatója, Székely Dávid.

A rali-Eb 2019-es bajnoki címe a brit Chris Ingram, a lengyel Łukasz Habaj és Alexey Lukyanuk között dől majd el. A Magyar Ralin rajthoz áll többek között a négyszeres magyar bajnok Herczig Norbert a MOL Racing Team színeiben, valamint ifj. Érdi Tibor, az ERC2 kétszeres bajnoka.

Fotó: Jorge Cunha / DPPI (FIA ERC Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7415261862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása