F1: Ricciardo elsimította az ügyét volt menedzserével

Peren kívül megegyezett ex-menedzserével Daniel Ricciardo.

120c-23d8-6dd4-4dc2a4d008ba_ae42e27c50bafde2e1807d43b301c89a499a15bc.jpg

Még a nyáron került a londoni Legfelsőbb Bíróság elé Daniel Ricciardo és korábbi menedzsere, Glenn Beavis ügye. Beavis perelte be Ricciardót, amiért nem kapta meg a két évre szóló és mintegy 50-55 millió dollár értékű renault-s szerződés után – állítása szerint – járó 20%-os részesedést, vagyis körülbelül 12 millió dollárt.

A héten azonban eldőlt, hogy Ricciardo inkább elkerüli a hosszas pereskedést, ezért baráti megállapodás kötött Beavisszel, de az nem derült ki, hogy mekkora összeget fizetett ki az ausztrál az egyezség keretében.

„Daniel Ricciardo és Glenn Beavis örömmel megerősíti, hogy baráti megállapodásra jutottak azon összegek kapcsán, amik Glennt illetik meg. Ezzel a londoni Legfelsőbb Bíróság is befejezte az eljárást. Daniel és Glenn a legjobbakat kívánják egymásnak a jövőben” – áll az ezt megerősítő közleményben.

Ricciardo és Beavis kapcsolata még 2012-ben kezdődött, a tavalyi év végén ért véget.

Fotó: Renault F1 Team Media

Írta:Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2115217198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása