F1: Hülkenberg „mozgalmas csütörtökre” számít Belgiumban

7a04-6165-77f6-4458b7325cfe_32ea1f2b116112197e0d825c2870d005a3928756.jpg

Meggyőződése a renault-s versenyzőnek, hogy a Forma-1-es Belga Nagydíj csütörtöki sajtónapján le nem fognak szállni róla az újságírók, mégpedig az Ocon-pletyka miatt.

Az elmúlt hetekben a német mellett a francia sajtó is rendre azt firtatta, hogy Esteban Ocon nem fog tudni a Mercedes színeiben visszatérni a Forma-1-be, így az egyetlen megoldás csakis a Renault lehet számára – az Auto Hebdo legfrissebb számának címlapján már tényként kezelte, hogy a francia frigy megszületett, amit egy photoshoppolt képpel illusztráltak.

Amennyiben mégis igaznak bizonyulnak a hírek, az Nico Hülkenberg távozását jelentheti, hiszen az idei év végeztével lejár a szerződése a gyári csapattal. A német pilóta nem is volt rest, és az autósmagazin címlapját kiposztolta Instagram-sztoriba, és csak annyit fűzött hozzá viccesen, hogy

„végre, egy, a szokásosnál sokkal izgalmasabb csütörtöknek nézek elébe”.

A Motorsport.com megkeresésére a Renault nem kívánt reagálni sem Hülkenberg távozására, sem pedig Ocon szerződtetésére.

Hülkenberg helyzete eközben egyre nehezebb, mert amíg a korábbi években hozzásegítette a csapatot egy hatodik és egy negyedik helyhez az összetettben, addig idén még az alakulathoz újonnan csatlakozó Daniel Ricciardótól is kikap. Abban viszont igaza van a németnek, hogy valóban pikánsnak ígérkezik a nulladik nap, mert a hivatalos sajtótájékoztatóra nem csak őt, de a mercedeses Valtteri Bottast is beosztották.

Fotó: Renault F1 Team Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3315027018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása