F1: Fellebbez az Alfa Romeo Räikkönenék büntetése ellen

f1_2019-07-27_sa_tka_11620_0.jpg

Még éppen időben nyújtotta be a fellebbezést az Alfa Romeo.

Mint az ismeretes, a kuplung működésével kapcsolatos szabálysértés miatt utólag 30 másodperces időbüntetéssel sújtották mindkét Alfa Romeo-versenyzőt, így Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi elveszítette a hetedik, illetve nyolcadik helyét, miközben Lewis Hamilton (Mercedes) és a visszatérése óta első vb-pontját szerző Robert Kubica (Williams) is bekerült a pontszerzők közé.

Azonban csütörtökön az Alfa Romeo bejelentette, hogy fellebbez a két versenyző ellen hozott, 56-os és 57-es számú versenybírói döntések ellen – erre a szabályok értelmében ma volt utoljára lehetőségük.

Alfa Romeo Racing on Twitter

Alfa Romeo Racing lodged an appeal against the decision No. 56 and 57 of the Stewards of the 2019 German Grand Prix. #GermanGP

Fotó: Hockenheim-Ring GmbH

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6414990192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása