F1: A Renault megerősítette, a kamionbaleset nincs befolyással a felkészülésre

748a-5fd0-f2f9-40358960aae1_294a0111aeca6eafb842ac36585f941a8d69661d.jpg

Gond nélkül fel tud készülni a 34. Forma-1-es Magyar Nagydíjra a Renault, a kamionbalesetben érintett sofőr pedig már otthonában lábadozhat.

Mint arról a Braking News Motorsport is beszámolt, hétfőn az M1-es autópályán, Győr közelében ütközött a Renault egyik csapatkamionja – előbb több szalagkorlátot is letarolt, majd a fák között kötött ki. A tehergépjármű vezetőjét azonnal kórházba szállították, nem olyan régen pedig megerősítették, hogy csütörtökön elengedték az orvosok, így már otthonában folytathatja felépülését.

Az enstone-i csapat tájékoztatásából az is kiderült, hogy csak maga a kamion sérült, a benne található felszerelés nem, így a történtek nem befolyásolják a Magyar Nagydíjra való készülődést.

Renault F1 Team on Twitter

The driver of the Team truck involved in an accident in Hungary on Monday continues to make good progress & has returned home. The goods transported were not damaged & our preparations for the #HungarianGP have not been affected. We look forward to getting the weekend underway.

Fotó: Renault Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6314990286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása