F1: A Mercedesszel és a Ferrarival folytatódik a Netflix sikersorozata

m198592_1.jpg

A „Formula-1: Drive to Survive” címre hallgató dokumentumfilm-sorozat második évadjából már a két élcsapat sem marad ki.

Hatalmas sikert aratott a Netflix Forma-1-es sikersorozata, amely kvázi bemutatta a 2018-as szezont, sőt, már javában forgatják a második évadot az idei évről. A minap pedig megerősítették, hogy a Drive to Survive epizódjain keresztül ezúttal már a Mercedes és a Ferrari kulisszái mögé is betekintést nyerhetünk.

„Örömmel jelentjük be, hogy már dolgozunk a Netflix-szel a Drive to Survive második évadján. A sorozat egyedi lehetőséget kínál arra, hogy a rajongók láthassák a Forma-1 eddig rejtett oldalát, reflektorfénybe helyezve a személyiségeket és az érzelmeket, amelyek a pályán és azon kívül egyaránt befolyásolják a csapatokat és versenyzőiket.

A Drive to Survive lehetővé tette, hogy globális szinten új rajongótáborokat célozzunk meg, a Netflix-szel együttműködve pedig azon leszünk, hogy továbbra is a rajongóknak megmutassuk annak a szívét, amit csinálunk. Emellett a sportot is nyitottabbá és elérhetőbbé akarjuk tenni”

– mondta a Netflix F1-es sorozata kapcsán a sportág médiajogi igazgatója, Ian Holmes.

Formula 1 on Twitter

BREAKING: Coming to @netflix in 2020 � Series Two of Formula 1: Drive To Survive And for the first time, all ten F1 teams will be featured � Full story >> https://t.co/Fszpltkchi #F1

Fotó: Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1814978924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása