TCR EU: Pénzhiány miatt újabb fordulókat hagy ki Stian Paulsen

2019-2019_red_bull_ring_friday---2019_tcr_eur_red_bull_ring_fp2_34_stian_paulsen_1.jpg

Talán a monzai záróhétvégére visszatér a cuprás norvég.

Stian Paulsenről már az előző években is lehetett tudni, hogy az egyik legkisebb költségvetésű és létszámú csapat az övé, viszont az idei szezon minden eddiginél küzdelmesebben alakul számára. A 32 éves versenyzőnek – szintén támogatók hiányában – ki kellett hagynia az első, hungaroringi hétvégét, míg a Hockenheimringen mindkét versenyen kiesett, Spából pedig egyetlen nyolcadik hellyel távozott. A Red Bull Ringen az első futam az első kanyarban véget ért számára, miután ütközött John Filippi Renault-jával, a másodikon viszont a 18. helyről rajtolva már a dobogóért csatázott, amikor ki kellett állnia.

2019-2019_red_bull_ring_qualifying---2019_tcr_eur_red_bull_ring_qualifying_34_stian_paulsen_60.jpg

Azonban még az is megeshet, hogy idén már nem látjuk viszont a TCR Európa-kupa mezőnyében Paulsent. A norvég ugyanis megerősítette, hogy a következő két fordulót – amiket Oscherslebenben és Barcelonában rendeznek majd – biztosan kihagyja, de még az is megeshet, hogy az olaszországi futamokon sem tud részt venni.

„Most szünetre megyek, mert elfogyott a pénzem, és a következő három hónapban, vagyis Monza előtt biztosan nem térek vissza. Tervben van, hogy ott elindulok, de nincs elég pénzem. Azonban biztos vagyok benne, hogy össze tudunk szedni addig annyit. Sőt, össze kell, hogy tudjunk szedni annyit. Jó lenne még dobogóra állni, akár nyerni is”

– nyilatkozta a TouringCars.Net hasábjain Paulsen, aki 15 pontjával pillanatnyilag a 24. helyen áll az összetettben.

Fotó: TCR Europe Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3114957522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása