WTCR - TARQUINI LESZ A NÉMET TCR SZTÁRVENDÉGE A RED BULL RINGEN

66fe1196eca8ebed058da4cb6bfde626.jpg

A túraautó-világkupa regnáló bajnoka rajthoz áll a német TCR következő versenyhétvégéjén.

Hétfőn bejelentették, hogy ezen a hétvégén a németországi TCR-bajnokság mezőnye a 2009-es WTCC- és a 2018-as WTCR-bajnok Gabriele Tarquinivel bővül.

Az 57 esztendős olasz a Team Engstler gondozásában lévő Hyundai i30 N TCR-rel száll majd harcba, ami kvázi a széria egyik vendégautója: három héttel ezelőtt, Mostban a TCR Európa-kupában versenyző Jessica Bäckman, míg a szezonnyitón, Oscherslebenben egy Guido Naumann nevű újságíró vezette.

A TouringCarTimes úgy tudja, nem Michelisz Norbert csapattársa lesz az utolsó klasszis, akit idén láthatunk ennek az i30-asnak a volánjánál – állítólag a rali-világbajnokság (WRC) élmenője, Thierry Neuville is indulni fog, de azt még nem tudni, melyik hétvégén.

„Tavaly nagyon sok futamot láttam a tévében, főleg azt követően, hogy a Hyundai is beszállt a szériába. A versenyek izgalmasak, így nagyszerű élmény nézni őket, hiszen az indulók is magas szintet képviselnek. Már várom, hogy az 1999-es STW-szezonom óta először álljak rajthoz német versenysorozatban”

– fogalmazott Tarquini, aki egyébként a 7. helyen áll a WTCR összesítésében négy hétvége után.

Fotó: Frederic Le Floc'h / DPPI (FIA WTCR Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9814877698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása