F1 - MAZEPINÉK MÉGSEM ÉRDEKLŐDNEK A WILLIAMS IRÁNT

_l5r8854.jpg

Tagadta a néhány nappal ezelőtt megjelent spekulációkat Dmitrij Mazepin vállalata, az Uralkali, miszerint tárgyalna a Williamsszel a többségi tulajdonrész átvételéről.

Olasz sajtóértesülések számoltak be arról még a hét közepén, hogy Lance Stroll példáját követve a jelenleg a Forma-2-ben versenyző Nikita Mazepin is édesapja pénzének segítségével biztosíthatja be magának az F1-es ülést.

Azt pletykálták ugyanis, hogy Mazepin apjának vállalata, az Uralkali felvásárolná a sportágban a mezőny végén vergődő Williams részvényeinek többségét, sőt a Kínai Nagydíj hétvégéjén már az első találkozóra is sor került emiatt.

Sokat viszont nem kellett várni a cáfolatra, mivel az Uralkali a minap egy szűkszavú közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy a sajtóban megjelent információ fals, a cég semmilyen tárgyalásokat nem bonyolított le a Williamsszel.

Viszont nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy még az a fellebbezési per is folyamatban van, aminek keretében Mazepinék megtámadták a tényt, hogy a kedvezőbb ajánlat ellenére nem az övék lett a Force India, hanem a Lawrence Stroll vezette konzorcium birtokába került.

Fotó: FIA Formula 2 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1614778466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása