2011 ÓTA ELŐSZÖR FOG VERSENYEZNI SCHUMACHER EGYKORI RIVÁLISA

d3s9ynyxsaaksz8.jpg

Hosszú kihagyás után visszatér a volán mögé Mika Häkkinen, 1998 és 1999 Forma-1-es világbajnoka; a finn egy McLarennel fog indulni a suzukai 10 óráson.

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher régi nagy ellenfele, Mika Häkkinen augusztus utolsó hétvégéjén rajthoz áll az Intercontinental GT Challenge suzukai 10 órás versenyén. 1998 és 1999 világbajnoka egy McLaren 720S GT3-ason fog osztozni a japán Forma-3-as sorozatban versenyző Katsuaki Kubotával, valamint kétszeres Super Formula-bajnok Hiroaki Ishiurával.

Azt viszont még nem tudni, hogy a trió melyik csapat színeit fogja képviselni.

A húszszoros nagydíjgyőztes finn pilóta utoljára az interkontinentális Le Mans-kupa versenyzett, 2011-ben. A finn a hír kapcsán lenyilatkozta, hogy

„2017 márciusában 16 év után először látogattam el a suzukai pályára, így újra találkozhattam az ottani lelkes rajongókkal. Aztán tavaly vezethettem a McLaren MP4/13-ast is, amit nagyon élveztem. Így azt a döntést hoztam, hogy visszatérek a versenyzéshez, ennek helyszínéül pedig Suzukát választottam”.

„Ez az a pálya, ahol először nyertem Forma-1-es világbajnokságot, és ahol nagyon sok lelkes japán barátom van. Hálás vagyok azért, hogy Kubota és a Mobilityland lehetővé tették ennek a fantasztikus programnak a létrejöttét. Remélem, augusztusban viszontlátom a japán szurkolókat” – tette hozzá.

Fotó: McLaren / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4314755323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2019.04.12. 12:21:26

Szerintem bárki aki világbajnok, az nem "SCHUMACHER EGYKORI RIVÁLISA", pláne Hakkinen.

Ez olyasvalakire passzolna aki nem tudott vele szemben nyerni bajnoki címet de megszorongatta, ilyen peidg nem nagyon akad. Szóval Raikönnen, Hill, VIlleneave, Hakkinen mind világbajnok és nem "rivális".

Ráadásul , Michael domináns években gyakran végzett mögötte a csapattársa, márpedig a Ferka nr2 pilótája minden csak nem rivális :) (Michael is faster than you, please confirm :) )
A többieknek pedig esélye sem maradt hogy rivalizáljon Michaellel, max a broinzéremért egymás között.

Ha valaki akire ezt lehetne mondani (nem sok igazi ellenfele akadt aki nem bajnok) az talán Montoya az egyetlen.

Irvine, Coutlhard inkább szerencsés hátvédek voltak, sosem ellenfelek.

VIsszanézve azért most tényleg sokkal jobb világ van a kiegyensúlyozottabb bajnokságokkal, bár néha egy domináns csapat is tud műsort szolgltatni, lásd Prost Vs Senna, Hamilton vs Rosberg.

psbm 2019.04.14. 18:50:57

Mi köze van a cikknek Schumacherhez? Gondolom választ nem kapok, mert nincs is válaszod rá. Max. az, hogy semmi, de azt meg nem vallod be gondolom.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása