TIZENNEGYEDJÉRE RENDEZIK MEG AZ AMTS-T A HUNGEXPÓBAN

25_1549372247.jpg

A múlt, a jelen és a jövő autócsodái egy helyen – a hétvégén tizennegyedik alkalommal rendezik már meg az Automobil & Tuning Show-t, amit a tuning, az oldtimer, a hot-rod és az off-road járgányok széles tárháza mellett egy jókora csipet autósport is fűszerez. Megéri kilátogatni, ugyanis egy szerencsés egy Ford Mustanggal hajthat el a Hungexpo területéről a hétvége végeztével.

Az Automobil & Tuning Show története egészen 2006-ig nyúlik vissza, 2008 óta pedig rendre a Hungexpo ad otthont az extravagáns eseménynek. Már az első két évben – amikor a Carstyling.hu még Szegedre vitte el az eseményt – is körülbelül 20000 látogatott csalogatott ki, viszont amióta Budapest ad otthont a shownak, átlagosan több mint 40 ezer nézőt köszönthet évente.

amts_2019_poster.jpg

Az esemény fő csapásvonalát nyilván a tuningolt autócsodák képezik, amiket viszont azoknak is érdemes meglesniük, akiket alapvetően annyira nem izgat a tuning világa, ugyanis mindenki talál egy olyan autót a repertoárban, amivel jobban tud azonosulni.

Viszont nem csak érdekesebbnél érdekesebb tuning megoldásoknak, hanem vérbeli hot-rod és off-road shownak, illetve driftversenynek lehetnek szemtanúi az arra járók, de azok sem panaszkodhatnak, akiket inkább a klasszikus vonal mozgat meg, ugyanis az oldtimer járgányok felhozatala is iszonyú erős lesz.

Emellett, azok, akik felnőtt vagy családi jegyet váltanak a 2019-es AMTS-re, egy nyereményjátékon is vehetnek részt, közülük pedig egy szerencsés egy, a hétvége folyamán a „B” pavilon 21. standjánál található Ford Mustanggal térhet haza az esemény utolsó napján, március 24-én, ami annak a nyilvános autóépítésnek lett az eredménye, amire néhány héttel ezelőtt, a WestEnd City Centerben került sor.

AMTS 2019 Ford Mustang tuning LIVE @ WestEnd City Center (short version)

Így épült át az Automobil és Tuning Show 2019 nyereményautója, a Ford Mustang Coupé a WestEnd City Center szívében, Budapesten. Az autót akár Te is megnyerheted, mindössze egyetlen belépőjegy megvásárlásával az 2018. március 22-24. között a Hungexpón tartandó AMTS Autó Show-ra!

Amellett, hogy a Mustangot egy ötödik generációs, 4 literes V6-os motor hajtja, komoly fény-, hang- és fényképapparátussal látták el.

Természetesen a magyar autósport sem hiányozhat az eseményről, az idei felhozatal igencsak figyelemre méltó lesz:

  • az OXXO Racing Team az egész hétvége folyamán kint lesz, a „G” pavilon 19. standjánál meg is lehet tekinteni azt a kamiont, amivel a csapat újdonsült pilótája, Molnár Bendegúz fog versenyezni a Kamion-EB 2019-es szezonjában;
  • pénteken délelőtt a kilátogatók Michelisz Norbival és Nagy Danival találkozhatnak;
  • szombaton pedig az Opel Dakar Team versenyzőivel, Szalay Balázzsal és Bunkoczi Lászlóval, amin túl a Zengő Motorsport is fog tartani egy autogramosztást.

A legfőbb programok pedig a következők:

  • Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
  • Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
  • EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
  • Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok, oldtimerek
  • Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
  • DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
  • OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
  • Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
  • Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
  • Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
  • SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
  • Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

overview_2019_small.jpg

Mindennek tetejében az AMTS teljes mértékben gyermekbarát lesz, ugyanis a szervezők számos izgalmas programmal szolgálnak majd a legkisebbeknek: legyen szó robotversenyről, kisautó interaktív parkról, LEGO robotbemutatóról, közlekedésbiztonsági élményprogramokról, mini KRESZ-parkról, gokartos ügyességi pályáról.

De nem maradhatnak el a szórakozás hagyományos elemei – kifestők, színezők, arcfestés, lufifestés, rajzverseny, memóriajátékok és KRESZ-tesztek – és a gyereksarok mellett az egyéb izgalmasnak ígérkező – mint például a „részegszemüveges” ügyességi feladatok, a távirányítós autóval való driftelés vagy éppen az autószimulátor – programok sem.

A programok további részleteiről itt, itt és itt lehet informálódni.

AUTOMOBIL ÉS TUNING SHOW 2019. március 22-24. Budapest, Hungexpo

Általános (és fontos) tudnivalók:

  • Látogatói nyitva tartás: március 22-23.: 09:00-19:00, március 24.: 09:00-18:00
  • Jegyek: online vagy a helyszínen

6 éves kor alatt:

INGYENES

Gyermekjegy (6-14 év között):

2500 Ft/fő

Teljes árú felnőttjegy:

4000 Ft/fő

Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek részére):

9500 Ft

Kedvezményes belépőjegy (2019-es Carstyling klubkártyával rendelkezők részére, a helyszínen):

3000 Ft

Online jegyvásárlás: amts.hu

  • Fontos: Ahogyan az néhány hazai fesztiválon már bevett szokás, az AMTS-en mind a vendéglátó egységeknél, mind a parkolás esetében készpénzmentes fizetés lehetséges kizárólag – vagy egyérintéses bankkártya, vagy Hellopay kártya segítségével. Részletek itt.
  • Helyszín és megközelítés: 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.) | Az Örs Vezér tértől a 10-es busszal, a Pillangó utcai metrómegálló felől körülbelül 15 percnyi gyaloglással, a Blaha Lujza tér és a Népszínház utca irányából pedig a 37 és 37A jelzésű villamosokkal.

Fotó: AMTS

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2514702142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása