F1 - ÉVNYITÓ ESEMÉNYT ÉS NÉGY RAJONGÓI FESZTIVÁLT RENDEZ A LIBERTY MEDIA

australian_f1_grand_prix_w9aacae5yd8x.jpg

Idén sem maradnak el a különleges események a Forma-1 világában: a Liberty Media évnyitó rendezvénnyel indítja a sportág 70. szezonját Melbourne-ben, amit a későbbiekben négy rajongói fesztivál fog követni.

A Liberty Mediának feltett szándéka volt, hogy véghez vigye a közös F1-es autóbemutató ötletét, azonban a csapatok ezen az alkalmon nem kívántak közösködni. Azonban a Forma-1 tulajdonosai azt nyélbe tudták utáni, hogy a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj hétvégéje előtti szerdán, március 13-án megrendezhessen egy évnyitó eseményt Melbourne szívében, a Federation Square-en, ahol színpadra lépnek korábbi Forma-1-es pilóták és zeneművészek is az idei szezon 20 versenyzőjén kívül.

„Különleges köszönetet érdemel a melbourne-i közönség az általa tanúsított szenvedélyért, tájékozottságért és lelkesedésért, ez az, amiért úgy döntöttünk, hogy a sport történelmében először megrendezzük a Season Launch eseményt” – nyilatkozta a Forma-1 kereskedelmi igazgatója, Sean Bratches.

A szezonnyitó eseményt azonban nem csak a helyiek követhetik figyelemmel, hanem valamennyi rajongó világszerte, ugyanis a Forma-1 élő közvetítést fog biztosítani közösségi platformjain.

Emellett az év folyamán négy utcai bemutató is megrendezésre kerül, az első kapásból Sanghajban, a sportág 1000. futamának helyszínén. Ezt két amerikai esemény követi majd: előbb a Kanadai Nagydíj előtt, Chicagóban, majd az Amerikai Nagydíjat megelőzően Los Angelesben bonyolítanak le egy rajongói fesztivált. Az utolsó helyszín pedig Rio de Janeiro lesz a brazil hétvége előtt.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr714599364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása