F1 - KÖZLEMÉNYT ADOTT KI SCHUMACHER CSALÁDJA

michael_schumacher_f1_grand_prix_hungary_practice_h97lmm9jacxx.jpg

A hétszeres világbajnok egészségügyi állapotáról azonban ezúttal sem árultak el részleteket.

Öt évvel ezelőtt, a Francia Alpokban szenvedett súlyos fejsérülésekkel járó síbalesetet Michael Schumacher, akit azóta a külvilágtól elzárkózva ápolnak svájci otthonában. A hétszeres Forma-1-es világbajnok klasszis pilóta holnap ünnepeli az 50. születésnapját, aminek alkalmából a Keep Fighting-alapítvány egy hivatalos Schumacher-mobilapplikációval rukkol elő, a Ferrari pedig maranellói múzeumában egy külön kiállítást létesít.

Szerdán pedig megjelent egy hivatalos közlemény Michael Schumacher hivatalos sportolói Facebook-oldalán a család részéről: „Örülünk, hogy együtt ünnepelhetjük meg Michael 50. születésnapját holnap, és szívünk mélyéről köszönjük, hogy ezt együtt tehetjük meg. (…) Michael büszke lehet arra, amit elért, így mi is azok vagyunk! (…) Biztosak lehetnek afelől, hogy a legjobb kezekben van, és mindent megteszünk, ami emberileg lehetséges azért, hogy segítsünk neki. Kérjük, értsék meg, hogy csakis Michael kéréseinek teszünk eleget, ezért az olyan érzékeny témákat, mint az egészsége, a privát ügyeként kezeljük, ahogyan az mindig is volt.”

Michael Schumacher

Statement von Michaels Familie: "Wir freuen uns darüber und möchten uns von ganzem Herzen bedanken dafür, dass ihr Michaels 50. Geburtstag morgen gemeinsam mit ihm und mit uns feiert. Um ihm, uns und...

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5914529990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása