WTCR - CORONEL: „JÖVŐRE VISSZATÉREK”

03718003_grl_14451.jpg

Tom Coronel váltig állítja, hogy 2019-ben is ott lesz a Túraautó Világkupa rajtrácsán, de a programjáról egyelőre még nem árult el részleteket.

A 46 esztendős pilóta számára nem alakult igazán fényesen a 2018-as szezon a WTCR-ben, ugyanis összetettben a 23. helyen zárt, legjobb eredményei pedig mindössze egy-egy hetedik hely Zandvoortból és a Slovakia Ringről. 24 pontjával tulajdonképpen feleannyit gyűjtött, mint a Boutsen Ginion Racing másik Hondájában Tiago Monteirót az idény első hat versenyhétvégéjén helyettesítő Benjamin Lessennes.

Ennek ellenére Coronel igencsak bizakodó a folytatást illetően: az előző évekkel ellentétben ezúttal hamarabb összegyűlt a szükséges anyagi háttér, viszont az még kérdéses, hogy egyáltalán milyen autóban látjuk viszont a túraautós paddock nagy-nagy mókamesterét.

A holland a De Telegraaf-nak adott interjújában elárulta, hogy habár néhány héttel ezelőtt „rendkívül jól” alakult a teszt az Alfa Romeóval Vallelungában, nem írt alá az olaszokkal 2019-re, legalábbis egyelőre, viszont azt határozottan leszögezte, hogy „a következő szezonban visszatérek”.

Egy valami azonban majdnem biztos: bármit is fog vezetni Tom Coronel, az továbbra is a már-már megszokott, egyszerű és sárga színvilágot ölti magára, mivel a DHL logisztikai vállalat továbbra is az elsőszámú támogatója marad.

Fotó: Gregory Lenormand / DPPI (FIA WTCR Media)

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9114520932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása