DTM - ÖT 2019-ES PILÓTÁJÁT IS BEJELENTETTE A BMW

p90329749_highres_estoril-por-12th-nov.jpg

Mindenkit megtartott 2018-as felállásából a bajor márka, leszámítva a DTM-nek hét szezon után hátat fordító Augusto Farfust.

Szombaton délelőtt a BMW megerősítette, hogy a kétszeres bajnok Marco Wittmann, a 2012-es bajnok Bruno Spengler – aki már a tizenötödik szezonjának fog nekivágni a szériában –, Timo Glock, illetve a 2018-as újoncok, Philipp Eng és a misanói versenyen győzedelmeskedő Joel Eriksson 2019-ben is erősíteni fogják a csapatot, aminek értelmében az idei felálláshoz képest csak az Augusto Farfus távozása révén megüresedett ülés fog változást jelenteni.

A brazil pilóta utódját a bajor márka várhatóan a jövő héten, a jerezi pályán esedékes fiatal pilóták tesztjének résztvevői közül választja majd ki, akik a Hyundai WTCR-, illetve a BMW GT-programjában érintett Nicky Catsburg, Mikkel Jensen, Nick Yelloly, illetve Sheldon van der Linde lesznek. Emellett az is kérdéses, hogy melyik csapat állítja csatasorba a két privát M4 DTM-et.

Fotó: BMW Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1714462866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása