F2 - HIVATALOS: 2019-TŐL ELTŰNIK A RUSSIAN TIME NÉV

_54i0604_4464369.jpg

2019-től az UNI-Virtuosi veszi át a Russian Time csapatát a Forma-2-ben, jelentették be hivatalosan kedden.

Sikeres éveket tudhat maga mögött a Russian Time, hiszen 2017-ban megnyerte a csapatok bajnokságát a Forma-2-ben Artem Markelovval és Luca Ghiottóval, és idén is nyert futamokat Markelovval és Tadasuke Makinóval. Azonban néhány héttel ezelőtt a motorsport.com megszellőztette, hogy el fogják adni a Russian Time-ot, és ez többé-kevésbé így is történt: az alakulat eddig is Virtuosi kezében volt, és ez ezután sem lesz másképpen, ugyanis UNI-Virtuosi néven folytatja működését a 2019-es évtől, a keddi bejelentés értelmében.

„Örömmel jelentjük be, hogy az UNI-Virtuosi jövőre indul a Forma-2-ben. Élveztük azt a sikeres négy évet, amit a Russian Time-mal töltöttünk, Artem [Markelov – szerk.] és Svetlana [Strelnikova, a Russian Time csapatfőnöke – szerk.] sok sikert kívánunk a jövőbeni terveikhez. Az UNI-Virtuosi Racing tulajdonosai, Paul Devlin, Declan Lohan és én elhatározottak vagyunk az iránt, hogy azzal a felfogással folytassuk, ami a Russian Time-ot 2017-ben a csapatbajnoki címig vezette, összességében pedig 13 futamgyőzelemig és 38 dobogós helyezésig. A csapat ugyanazzal a mérnökgárdával és struktúrával folytatja azért, hogy biztosítsuk azt, hogy a siker folytatódjon 2019-ben és a továbbiakban is” – fogalmazott a csapatátvételről a tulajdonos, Andy Roche, hozzátéve, hogy nagyon rövid időn belül a jövő évi versenyzőket is be fogják jelenteni.

Egyelőre nem tudni, hogy a pilótapáros és az Emirátusok-beli szezon utáni gyakorláson tesztelők – Guan Yu Zhou és Luca Ghiotto – között lesz-e átfedés.

Fotó: FIA Formula 2 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr514434614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása