GP3 - LÁTVÁNYOS VIDEÓVAL BÚCSÚZIK A GP3

dtva5bqxoai2ac.jpg

Mint az ismeretes, a 2018-as idény végeztével egy komoly fejezet zárult le az utánpótlásszériák történetében, ugyanis a GP3-as széria és a Forma-3-as Európa-bajnokság összeolvadásával 2019-től egy új, nemzetközi Forma-3-as bajnokság veszi kezdetét. Az elmúlt évek folyamán a GP3 olyan pilótákat adott az F1-nek, még ha csak viszonylag rövid időre is, mint Esteban Gutiérrez, Valtteri Bottas, Roberto Merhi, Rio Haryanto, Daniil Kvyat, Alexander Rossi, Carlos Sainz Jr. Jean-Éric Vergne, illetve napjaink legnagyobb feltörekvő tehetségei, Esteban Ocon, Charles Leclerc és George Russell.

Farewell, GP3 Series...

After nine incredible seasons, we bid farewell to the GP3 Series as it makes way for FIA Formula 3 in 2019. Take a look as champions past and present reminisce on what made the series so special, and how it prepared them for Formula 1.


Fotó:
GP3 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8914413098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása