F2 - BEJELENTETTÉK MICK SCHUMACHER CSAPATTÁRSÁT A PREMÁNÁL

_56i0232_4471516.jpg

Negyedjére is nekifut a Forma-2-nek Sean Gelael – a komoly pénzügyi háttérrel rendelkező indonéz jövőre is egy élautóval indul a száguldó cirkusz előszobájában.

Mint az ismeretes, a hét első felében bejelentették, hogy Mick Schumacher, az idei Forma-3-as Európa-bajnok 2019-ben a Forma-2-ben folytatja a pályafutását, a Prema színeiben. A minap az olasz csapat nyilvánosságra hozta másik pilótájának kilétét is, Sean Gelael személyében.

Az 22 éves pilóta a bejelentés értelmében tehát egy negyedik teljes szezont is fog futni a GP2-ben / Forma-2-ben, amivel alapjáraton nem is lenne semmi baj, csakhogy idáig – pozitív értelemben – nem igazán tudott maradandót alkotni, amit az is bizonyít, hogy az előző három évet a 15. helyen zárta összetettben, és idén a monacói második helye óta, 17 versenyen át egyszer sem tudott a TOP-10-be végezni.

„Hullámvölgyekkel teli szezon volt ez. Erős volt az évkezdet, de aztán a szezon közepétől fogva eléggé laposan alakultak a dolgok. Tudjuk, mit csináltunk rosszul, továbbá azt, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy jobbak legyünk, hiszen továbbra is befejezetlen ügyeim vannak itt. Örülök, hogy a csapat megelőlegezte a bizalmat, hogy jobb munkát végezhessek jövőre” – nyilatkozta Gelael.

„Örülünk, hogy egy újabb szezon erejéig folytathatjuk a közös munkát Seannal. Bizakodásra okot adó eredményeket ért el 2018-ban, és bebizonyította, hogy az igazi odaadásának köszönhetően valóban értékes része a csapatnak. Ő az első versenyző, aki egy második szezont is megkezd velünk, amióta üzemel a Forma-2-es programunk, így érdekes lesz megérteni a dinamikát, de biztosak vagyunk benne, hogy ennek lesznek előnyei és eredményei” – kommentálta a hírt a csapatvezető, René Rosin.

Ezzel már nem kevesebb mint öt versenyző rendelkezik a Forma-2-ben, ugyanis a Premán kívül az ART Grand Prix is ismertette a Nikita Mazepin, Nyck de Vries alkotta párosát, továbbá a Carlinnál bejelentették Nobuharu Matsushita visszatérését.

Fotó: FIA Formula 2 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4414403902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása