WTCR - A CYAN RACING SIKERES TESZTEKET BONYOLÍTOTT LE A LYNK & CO-VAL

track_cyan_test_mantorp_181022_0445.jpg

Svédországban és Portugáliában is pályára vitte a Lynk & Co 03 TCR-rel Yvan Muller és Thed Björk.

Mint az ismeretes, az Yvan Muller Racing idei versenyzői, a négyszeres túraautó-világbajnok Yvan Muller és a 2017-es WTCC-bajnok Thed Björk 2019-ben már a Cyan Racing színeiben fognak versenyezni, ami vadonatúj Lynk & Co 03 TCR-eket állítanak majd csatasorba – csak kérdés, hogy hányat; egyes sajtóértesülések szerint négyet, és a felálláshoz rövidesen csatlakozhat többek között Yann Ehrlacher is.

Mindenesetre Muller és Björk az elmúlt időszakban kétszer is tesztelte a vadonatúj túraautót, előbb a svédországi Mantorp Parkban, aztán a portugáliai Estorilban. Természetesen mindenki nagyon elégedett volt az autóval.

„Nagyon boldogok vagyunk az eddigi fejlődéssel, az első tesztek folyamán megbízhatónak bizonyult az autót. A fejlesztési programunk eddig az előzetes terveknek megfelelően haladt, habár továbbra is intenzív hónapoknak nézünk elébe, hogy versenyképes autót biztosíthassunk a partnercsapatainknak” – nyilatkozta a Geely Group Motorsport vezetője, Alexander Murdzevski Schedvin.

„Már az első körökben fantasztikus volt versenyezni ezt a vadonatúj versenyautót. Azt kell, hogy mondjam, a Lynk & Co 03 TCR felülmúlta a várakozásaimat. A Geely Group Motorsport nagyszerű fejlesztési munkát végzett, és már várom a folytatást, habár nincs kétségünk afelől, hogy a túraautózás történelmének egyik legnehezebb szezonja vár ránk 2019-ben” – vélekedett a tesztről Björk.

Természetesen a munka a tél folyamán sem áll le a Geely-nél, így további tesztekre van kilátás, mielőtt elrajtolna a Túraautó Világkupa 2019-es szezonja.

Fotó: Cyan Racing Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr114400086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása