F3 - HAZAENGEDTÉK A KÓRHÁZBÓL SOPHIA FLÖRSCH-T

fiaf3-1531493166.jpg

Csodával határos módon egy héttel a gerincműtétje után elhagyhatta a kórházat a Forma-3-as Makaói Nagydíj hatalmas balesetet elszenvedett Sophia Flörsch.

Flörsch nyolc nappal ezelőtt, a Makaói Nagydíjon, a Lisszabon-kanyarban szenvedett óriási balesetet, amiben további négy fő is megsérült. A Van Amersfoort Racing pilótanőjét másnap gerinctörés miatt kellett megműteni, hétfőn pedig elhagyhatta a kórházat – derült ki Sophia Flörsch hivatalos tájékoztatásából.

„Ma hazarepülök. Továbbra is le vagyok nyűgözve a támogatástól, amit tőletek, rajongóktól kaptam világszerte. 2018. november 18-án, Makaón ünnepeltem a második születésnapomat, most pedig új fejezet kezdődik, aminek kezdetét már alig várom – fókuszáljunk 2019-re” – írta a Facebook-oldalán.

Sophia Floersch

Today I am flying back home. Really happy to see all my family and friends in the next days again. I am still overwhelmed by all the support I got from you fans all around the world. A big thank...

Flörsch idén a Forma-3-as Európa-bajnokságban lehúzott valamivel több mint egy fél szezont: a Red Bull Ringen a második futamot tizedikként zárva pontot is szerzett, amivel 22. lett az összetettben.

Fotó: FIA F3 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr914394564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása