F3 - BIZTATÓ HÍREK FLÖRSCH ÁLLAPOTÁRÓL: SIKERES VOLT A HÉTÓRÁS MŰTÉT

46443356_1954151171335869_1974815358426546176_n.jpg

Az ijesztő makaói balesetét követően gerinctörést elszenvedett német hölgypilótát hétfőn megoperálták, amit követően orvosai megerősítették, hogy a műtét ugyan hét órán át tartott, de sikeres volt.

Ahogyan arról a Braking News Motorsport is beszámolt valamennyi más, motorsporttal foglalkozó oldal mellett, egy hátborzongató baleset árnyékolta be a Red Bull-junior Daniel Ticktum második győzelmével zárult 65. Makaói Nagydíjat. A főversenyen ugyanis történt egy baleset, aminek következtében öten sérültek meg, többek között annak legnagyobb elszenvedő alanya, Sophia Flörsch, akit gerinctörése miatt már hétfőn meg kellett operálni.

A műtétre sor is került, amit követően a Van Amersfoort Racing 17 éves hölgypilótájának orvosai sajtótájékoztató hívtak össze, aminek keretein belül elárulták, hogy Flörsch hétórás műtétje sikerrel zárult; életjelei stabilok, végtagjai aktívak, viszont a következő két hetet még kórházban kell töltenie.

Emellett Sophia Flörsch a Twitteren arról tájékoztatta még az aggodalmát kifejező nagyérdeműt, hogy az orvosi csapat azért végezte ilyen lassan a műtét, hogy elkerüljék a kockázatokat és az esetleges komplikációk felmerülésének veszélyét.

Ami a több sérültet illeti, a TOM’S versenyzőjét, Sho Tsuboi-t vasárnap éjjel kiengedték a kórházból, akárcsak az egyik fényképészt, Hiroyuki Minamit. Chan Weng Wang, akinek jelentősen megsebesült az arca, várhatóan még 10 napot fog kórházban maradni, a pályabíró Chan Cha In – aki vágási sérüléseket szenvedett el az állkapocstörésén túl – 3-4 nap múlva hagyhatja el a kórházat.

Fotó: Van Amersfoort Racing / Facebook

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8214382658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása