F2 - VÉGE AZ OROSZ IDŐKNEK?

_l5r6290_4460648.jpg

A motorsport.com információi szerint eladó a Russian Time – az oroszok kiszállnak a Forma-2-ből.

2013-ban alakult meg a Russian Time, és már az első évben megnyerte a konstruktőri bajnoki címet a GP2-ben, majd a Forma-2-ben, 2017-ben megismételte ezt a sikert. Az elmúlt évek folyamán a csapat összesen 20 GP2-/F2-győzelmet szerzett, és olyan versenyzőket tudhatott a soraiban, mint Sam Bird, Mitch Evans, Tom Dillmann, Luca Ghiotto, Artem Markelov és Tadasuke Makino.

Markelov ötödik évében három győzelmet szerzett a csapatnak, miközben a Renault F1-es csapat felfigyelt rá: tesztlehetőséget biztosít neki, és junior státuszt tölthet be a gárdánál. Makino pedig a monzai főfutamon szerezte pályafutása első és eddigi egyetlen elsőségét.

A motorsport.com úgy tudja, hogy vége az orosz időknek, az istálló egy eladást követően névváltoztatáson fog átesni, aminek részleteiről, ha minden igaz, már a csütörtöktől esedékes szezon utáni teszten értesülhetünk. Az orosz csapat egyelőre nem kommentálta a helyzetet, még a szakportál megkeresésére sem.

Fotó: FIA Formula 2 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6814393392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása