HUNGARORING CLASSIC 2019-BEN IS!

img_7629-1.jpg

Egy évnyi kihagyás után, jövőre visszatér a Hungaroring Classic – a mogyoródi aszfaltcsíkot klasszikus és ikonikus versenyautók veszik birtokba, mindössze három héttel a Forma-1-es Magyar Nagydíj előtt!

„Még különlegesebb, még elegánsabb” – efféleképpen harangozta be 2019-es Hungaroring Classicot a szervezők, amelyet július 12-e és 14-e között fognak megrendezni, tehát három héttel a Forma-1-es Magyar Nagydíjat megelőzően. Az első eseményt – amelyen többek között a korábbi F1-es versenyző és ötszörös Le Mans-győztes – 2017 őszén tartottak hazánkban, ahol a retro és klasszikus csodaverdák osztatlan sikert arattak a 24 ezer fős közönségnél. A meglehetősen különleges mezőnyt a mogyoródi aszfaltcsíkra ezúttal is a Peter Auto fogja elhozni.

Vádoljanak elfogultsággal, de úgy gondolom, hogy a Hungaroring Classic 2017-ben a legszebb autósport-rendezvény volt a mogyoródi pályán. Kortól és nemtől függetlenül imádták az emberek, nagyon jó érzés volt látni a boldog arcokat. Sokan beöltöztek a kor szellemét idéző ruhákba, és imádták, hogy gyerekkori álomautóik között sétálhattak” – idézi a hungaroringclassic.hu-n megjelent sajtóközlemény a Dakar Rali világából ismert Szalay Balázs szavait, aki az egyik megálmodója az eseménynek. – „Ezeket annak idején csak a televízióban, autós kártyákon vagy matchbox formájában csodálhattak meg, most pedig versenyezni is láthatták őket. A fiatal korosztály ugyanakkor megismerhetett egy olyan autóparkot, amelyekkel a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas években a világ legizgalmasabb versenyeit vívták.”

2017-ben sikeres volt a Hungaroring Classic.

„Nagy várakozással és szervező kedvvel tekintek a viadal elé, s bízom benne, hogy jövőre sikerül megduplázni a tavalyi nézőszámot” – zárta gondolatait reményteli módon az 53 éves magyar autóversenyző. – „A csapatunk változatlan, s azt látom kollégáimon, ők is alig várják, hogy nekiláthassanak a 2019-es Hungaroring Classic megszervezésének, ami még nagyobb szabású, még különlegesebb és még elegánsabb lesz, mint a tavalyi.”

További jó hír, hogy már most meg lehet vásárolni a paddockba is érvényes belépőket a versenyre – a hétvégi belépő ára 9900 Ft, a csak szombatra és a csak vasárnapra érvényes jegy 8900 Ft-ot kóstál. Tehetősebbek 317.50 euró, valamin 444.50 euró fejében VIP-belépőt válthatnak. Ráadásképpen egyelőre kedvezményes árakon lehet szert tenni a jegyekre, a részletekért mindenképpen érdemes ellátogatni a gpticketshop.hu oldalára.

Fotó: Landek Norbert / Braking News Motorsport

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2814296341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása