KESZTHELYI VIVIEN AZ UNICEF BAJNOKA

keszthelyivivien_the_champion_of_unicef.jpg

Az UNICEF az év minden napján a világon élő gyermekek életért, jólétéért és jogaiért küzd. A szervezet tevékenységei révén nap mint nap ér el pozitív változást, ehhez azonban elengedhetetlen a figyelemfelkeltés és a támogatásgyűjtés. Az UNICEF Magyarország pontosan ezért hívta segítségül Bajnokait, köztük a háromszoros túraautó bajnok Keszthelyi Vivient. 

 

 

 

 

A 17 éves autóversenyzőt az UNICEF Magyarország egy kiemelt sajtóesemény keretein belül jelentette be Bajnokaként péntek délelőtt. A világszervezet magyar nemzeti bizottságának kiválasztottjai olyan a maguk területén kiemelkedően sikeres emberek, ismert közéleti személyiségek, valamint kis- és középvállalkozások tulajdonosai, vezetői lettek, akik szívesen vállalnak felelősséget a társadalmi ügyekért.

Az UNICEF Magyarország tájékoztatása szerint: „A Bajnokok a világszervezet hírvivői is egyben, akik széles társadalmi ismertségüknek és elismertségüknek köszönhetően segítenek felhívni a figyelmet az UNICEF globális és hazai tevékenységére, célkitűzéseire.”

Az egyik ilyen kiemelkedő Bajnok Keszthelyi Vivien (született: Debrecen, 2000. december 7.), aki egy tehetséges 12 éves lányból vált 5 év leforgása alatt nemzetközi szinten elismert autóversenyzővé. A karrierjét a Swift Cup Europeban megkezdő fiatal hölgy az első két év sikereit követően TCR kategóriás Audi TT-re váltott, melynek volánja mögött FIA Közép-Európai Zóna Túraautó Bajnokságban mindössze 15 évesen már kétszeres magyar felnőtt bajnoknak vallhatta magát. Ezt követően újabb szintet lépett és 2018-ban már a GT kategóriában, az Audi Sport Seyffarth R8 LMS Cupban indult, ahol a Rookie bajnoki címe mellett az abszolút táblázaton elért ezüst érmével történelmet írt. Ő lett minden idők legfiatalabb női autóversenyzője a nemzetközi nagy túraautó sorozatok tekintetében, aki dobogós helyen fejezte be a szezont. Kiemelkedő eredményei mellett Vivien az Audi Sport Racing Academy három éves fennállásánakegyetlen állandó résztvevőjeként öregbítette a magyar autósport hírnevét a nemzetközi viszonylatban.

keszthelyivivien_az_unicef_bajnoka_uf_1.JPG

Keszthelyi Vivien: „Minden gyermek megérdemli, hogy felnőjön és bajnok legyen!”

Vivien a pályafutása kezdetétől szem előtt tartotta a jótékony ügyeket, az évek során folyamatosan követte és segítette az UNICEF programjait. Az UNICEF Bajnokaként pedig a csecsemőhalandóság visszaszorításának fontosságára, valamint a csecsemőkori immunizáció támogatására szeretné felhívni a figyelmet:

„Elszomorító, hogy egy gyermek még azelőtt elhalálozik, hogy megszerezné az első emlékeit a szüleiről és a világ szépségéről. Az pedig még elkeserítőbb, ha olyan vírus vagy betegség áldozatává esik, melyet a modern orvostudománynak köszönhetően meg lehetett volna előzni. Hatalmas megtiszteltetés, hogy az UNICEF a bajnokának választott, így én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy az oltóanyagok minden rászoruló csecsemőhöz eljuthassanak. Talán pont az egyik megmentett gyermek lesz az a bajnok, aki később a következő létfontosságú oltóanyagot feltalálja.”

Fotó: Team VRS Média, UNICEF Magyarország

Forrás: Team VRS Média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1314283655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása