F1 - MERCEDES-DOMINANCIA AZ UTOLSÓ EDZÉSEN SZOCSIBAN
Forma-1 2018: Orosz Nagydíj - 3. szabadedzés

lewis_hamilton_f1_grand_prix_russia_practice_p4elj2jnwzx.jpg

Komoly előnnyel zárta az időmérő edzés előtti utolsó gyakorlást a két Mercedes-versenyző. Lépéshátrányban a Ferrarik, a Red Bullok meg még inkább.

Idáig minden jel arra mutat, hogy a Mercedes akár még a komplett első rajtsort is kisajátíthatja az Orosz Nagydíj időmérő edzésén, miután az Ezüst Nyilak agyonverték a mezőnyt a harmadik szabadedzésen. 1:33.067-es körével Lewis Hamilton már csapattársának, Valtteri Bottasnak is több mint két és fél tizedmásodpercet adott, viszont Sebastian Vettel lemaradása a harmadik helyen hajszálpontosan hat tizedre rúgott – a némettől viszont csak századokkal maradt el a Ferrari másik versenyzője, Kimi Räikkönen.

Az ötödik-hatodik helyen a két Red Bull végzett, Max Verstappen és Daniel Ricciardo hátránya már 0.9-1.3 másodperc volt. Az élcsapatok mögött a sauberes Charles Leclerc lett a 7., aki mindössze bő két tizedet kapott Ricciardótól – a jövőre már a Ferrari versenyzőjeként induló monacóit Esteban Ocon (Force India), Kevin Magnussen (Haas) és Sérgio Pérez (Force India) követték a 8., a 9. és a 10. pozíciókban.

Az összességében eseménytelen edzést az időmérő követi majd délután 14 órától közép-európai idő szerint – az eseményeket élőben kísérhetjük figyelemmel az M4 Sporton.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

f1_2018_rus_fp3.jpg

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9914270935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása