WTCR - NAGY NORBERT ELŐSZÖR VERSENYEZ ÁZSIÁBAN
Biciklizéssel is készült a távol-keleti folytatásra a Zengő Motorsport WTCR-versenyzője

03718003_grl_13137.jpg

Egyszerre lesz komoly kihívás és igazi kaland Nagy Norbert számára a túraautó-világkupa következő két kínai fordulója. A Zengő Motorsport versenyzője nemhogy a ningbói és a wuhani pályán, de Ázsiában sem járt korábban. A WTCR szlovákiai hétvégéjén második helyet szerző fiatal pilóta azonban felkészült a hosszú repülőúttal és az időeltolódással járó nehézségekre is.

“A crossfit edzések mellé a hosszú szünetben elkezdtem a konditermi edzéseket is a korábbi világbajnok fitneszmodell, személyi edző Zsigmond Regina segítségével. És mivel nagyon szeretem a természetet, igyekeztem a szabadban is sokat mozogni. Zelenij Linda spinningoktató, hobbikerékpáros adott hasznos tippeket és mutatott izgalmas helyeket Budapest környékén. A biciklizés egyáltalán nem áll tőlem távol, nagyon szeretek bringázni, igazából mindegy, hogy négy vagy két kerék van alattam” – árulta el felkészülése részleteit Nagy Norbert.

Nagy Norbi bringázva hangol Kínára

Uploaded by Norbert Nagy on 2018-09-25.

Az erőnléti edzések mellett természetesen technikailag is készült a kínai helyszínekre a fiatal pilóta: “Ningbóban mentek már páran a mezőnyből, de utána Wuhan szerencsére mindenkinek új lesz. Szimulátoron egyik helyszín sincs meg, úgyhogy belső kamerás felvételeket nézve próbáltam felkészülni a pályákból. Ningbo jó lehet a Cupráknak, a wuhani pedig egy kőkemény utcai pálya lesz, hasonlít kicsit Portugáliára, de ez fekszik a stílusomnak. Van már annyi versenyrutinom, hogy fél óra alatt el tudjam sajátítani a pályákat.”

A WTCR mezőnye szeptember 28-a és 30-a között a kínai Ningbóba érkezik, majd egy héttel később, október 5-e és 7-e között ugyancsak Kínában, Wuhanban folytatódik a sorozat.

A ningbói hétvége programja – magyar idő szerint:

Szeptember 28., péntek

06:40 - első szabadedzés

09:20 - második szabadedzés

Szeptember 29., szombat

05:00 - első időmérő

09:30 - első futam

Szeptember 30. vasárnap

03:00 - második időmérő

08:20 - második futam

09:40 - harmadik futam

Fotó: Gregory Lenormand / DPPI (FIA WTCR Media)

Forrás: Nagy Norbi Média

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2914266545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása