TCR EU - AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBÓL ÉRKEZIK NAGY ÉS TASSI LEGÚJABB ELLENFELE

2018-2018_castle_combe_saturday---2018_uk_castle_combe_32_oliver_taylor_1.jpg

A TCR UK egyik élmenője, Oliver Taylor a szezon hátralevő felében dupla programot teljesít, ugyanis a brit bajnokság crofti és Donington Park-i versenyei mellett a TCR Európa-kupa utolsó két fordulóján, Monzában és Barcelonában is rajthoz áll.

A 29 éves Taylor jelenleg a második helyen áll a TCR UK kiírásában, 78 pontos lemaradásban a bajnoki éllovas Daniel Lloydhoz képest, aki az idei évben szinte legyőzhetetlennek tűnik. A Bury St. Edmunds-i születésű versenyző a Pyro Motorsport által csatasorba állított Honda Civic-kel fog indulni többek között Nagy Dániel és Tassi Attila ellen.

„Azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon élvezem a TCR UK-ben való versenyzést, ez az év pedig idáig egy nagyszerű bemutatkozást jelent az elsőkerék-hajtású autók világában – ez pedig olyasvalami, amit folytatni szeretnék. A monzai és a barcelonai indulás ötlete azon alapszik, hogy látni szeretnénk, hogyan tudunk helytállni a TCR Europe versenyzői ellen. A brit bajnokságban diktált tempónk alapján azt gondoljuk, fel tudjuk venni a kesztyűt az Európa-kupás srácokkal, de ebben addig sohasem lehetsz biztos, amíg ki nem próbáltad. Ez egy új kihívás, s már nagyon izgatott vagyok., ugyanis most megtudjuk, hogy a tél folyamán mennyi dolgunk lesz” – kommentálta a hírt Oliver „Ollie” Taylor.

2018-2018_castle_combe_saturday---2018_uk_castle_combe_32_oliver_taylor_3.jpg

„Jól mondtuk, hogy a TCR UK pilótái képesek lesznek más bajnokságokban is indulni az autóikkal, amely a TCR egyik legerősebb erénye. Örülök, hogy azt láthatom, hogy a Pyro Motorsport és Ollie Taylor élnek ezzel a lehetőséggel, s biztos vagyok benne, hogy jól fognak képviselni minket Monzában és Barcelonában. Ráadásul ugyanazokat a Yokohama-gumikat fogják használni, amiket a TCR UK-ből már jól ismernek” – tette hozzá Jonathan Ashman, a TCR UK promótere.

Monzába szeptember 22-23-án, Barcelonába pedig október 20-21-én látogat majd el a TCR Európa-kupa mezőnye.

Fotó: TCR UK Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9414192375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása