F1 - BEMUTATATTA HIVATALOS ESPORT-CSAPATÁT A MERCEDES: BEREZNAY DANI EGY CSAPATBAN A TAVALYI BAJNOKKAL!

dj_2lelxgaq5msy.jpg

Kedden, a délutáni órákban a Mercedes bejelentette, hogy kikkel áll majd rajthoz az F1 Esports Pro Series 2018-as idényében. Bereznay Dani csapattársai között illusztris név is van.

Néhány héttel ezelőtt történelmi hírről számolhattunk be, ami a magyar eSport világát illeti, miszerint a Mercedes virtuális csapata habozás nélkül csapott le piciny országunk egyetlen F1-es e-pilótájára, Bereznay Dánielre a hivatalos szimulátoros világbajnokság Pro Draftján.

F1 - MAGYAR GAMERT VÁLASZTOTT HIVATALOS ESPORT-CSAPATÁBA A MERCEDES

A magyar szimulátorozás világában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Bereznay Dániel újabb mérföldkőhöz érkezett: a Forma-1 hivatalos eSport-bajnokságának válogatásán a Mercedes csapott le rá a legjobb 40 versenyző között.

Nem sokkal ezelőtt pedig a csillagmárkás csapat Mercedes-AMG Petronas Esports néven bejelentette a szimulátoros gárdáját, ahogyan Bereznay csapattársait is. Közülük a legnagyobb név kétségkívül az a Brendon Leigh lesz, aki tavaly behúzta a Forma-1-es első virtuális világbajnoki címét – a 19 esztendős brit pilóta pedig az elmúlt hónapokban sem tétlenkedett: ugyanis amellett, hogy készült a versenyeire, intenzív edzéssel és mindössze hét hónap leforgása alatt 20 kilogrammot fogyott le!

Bereznay Danin és Leigh-n kívül a csapat tagja a lengyel Patryk Krutyi, aki hazájában négyszeres szimulátoros bajnok, valamint Harry Jacks, aki nem egy eSport-ligát zárt már győzelemmel.

edsc00440-1080x805.jpg

A Mercedes kommünikéjéből az is kiderült, hogy a szimulátoros csapat főhadiszállása is Brackley-ben lesz – itt fognak zajlani majd a felkészülések a következő hetek folyamán az októberben és novemberben esedékes bajnokságra, a legmodernebb szimulátorokat használva és különleges tréningeken részt véve.

Fotó: mercedesamgf1.com

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9014167589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása