F1 - RICCIARDO A RAJTRÁCS VÉGÉRŐL INDULHAT NÉMETORSZÁGBAN

daniel_ricciardo_f1_grand_prix_germany_practice_kat8-r0tgifx.jpgA Red Bull ausztrál versenyzője az utolsó rajtkockából várhatja majd a piros lámpák kialvását a vasárnapi Német Nagydíjon, ugyanis az RB14-esébe három vadonatúj motorkomponenst is beszereltek, még a pénteki szabadedzések kezdete előtt.

Egy ideje már a levegőben lógott Daniel Ricciardo esetében bizonyos motorkomponensek cseréje, a Red Bull Racing csapata pedig azt a döntést hozta, hogy ezekre most, a hockenheimringi hétvégén kerít sort, ugyanis a Hungaroring köztudottan jobban fekszik a Milton Keynes-i gárda autóinak.

Így az idei év folyamán már két futamot is nyerő ausztrál RB14-esébe behelyezték a harmadik egységet az MGU-K-ból – azaz a mozgási energiát visszanyerő rendszerből –, az energiatárolóból, valamint a vezérlőelektronikából – mindez pedig összesen egy 20 helyes hátrasorolást vont maga után a vasárnapi versenyre, tehát Ricciardo mindenképpen a rajtrács végéről fog indulni, bárhol is végez az időmérő edzésen.

Azonban egyelőre kérdéses, hogy mi lesz a belső égésű motorral, az MGU-H-val és a turbófeltöltővel, mert Ricciardo ezen elemekből is pengeélen táncol a büntetést illetően. A motorsport.com hasábjain azt nyilatkozta a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner, hogy majd a péntek esti órákban döntik el, hogy megejtenek-e további cseréket a szombati nap folyamán.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2714125137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása